Over ons2020-02-13T14:40:15+01:00

Wij staan voor u klaar bij problemen

Het team van Factory4work bestaat uit een hechte groep enthousiaste professionals die altijd voor u klaar staan. Bij ons staat persoonlijk contact centraal. Er is één aanspreekpunt waar zowel de opdrachtgevers als de werknemers altijd terecht kunnen voor vragen of problemen. Wij kunnen goed met u meedenken, oplossingen aanbieden en van ons kunt u de beste service verwachten. Door onze intensieve samenwerking met zusterbedrijven ‘Zorgfactory’ en ‘Zijlstra Controle & Administratie’ hebben we altijd de juiste mensen om ons heen, denk hierbij aan kennis op het gebied van uitzendwerk, accounting, administratie, belastingadvies en onze eigen fiscalist

Waar staan we voor
Onze missie
Factory4work staat voor stabiel en zorgeloos werkgeverschap. Wij onderscheiden ons door kennis en kunde. Daarnaast staan we bekend om onze korte lijnen en bieden wij een luisterend oor bij problemen. Wij ontzorgen opdrachtgevers in uitvoerende administratieve werkzaamheden op het gebied van (flexibele) arbeid voor het MKB en overheid.

Waar gaan we voor
Onze visie
Als bedrijf vinden we het belangrijk dat elke klant bij ons terecht kan met hun problemen bij hun eigen contactpersoon. Hierdoor behouden we onze korte lijnen, wat we ook in de toekomst willen blijven behouden. Door onze medewerkers vakkundig op te leiden kunnen we onze kennis, passie en betrokkenheid bij ons werk tonen. Daarnaast zijn we als bedrijf ook maatschappelijk betrokken door tijd en energie te steken in het helpen van Wajongers en contact te onderhouden met uitkeringsinstanties. Ons doel hierbij is tevreden opdrachtgevers en personeel.

U bent altijd welkom op ons hoofdkantoor in Ter Apel aan de Nomdenweg.