Over ons2021-03-18T14:41:58+01:00

Zorgeloos ondernemen
met Factory4work

Wij staan altijd voor je klaar

Het team van Factory4work bestaat uit een hechte groep enthousiaste professionals die altijd voor je klaar staan. Bij ons staat persoonlijk contact centraal. Er is één aanspreekpunt waar zowel de opdrachtgevers als de werknemers altijd terecht kunnen voor vragen of problemen.

Wij kunnen goed met je meedenken, oplossingen aanbieden en van ons kun je de beste service verwachten.

Door onze intensieve samenwerking met zusterbedrijven ‘Zorgfactory’ en ‘Zijlstra Controle & Administratie’ hebben wij altijd de juiste mensen om ons heen. Denk hierbij aan kennis op het gebied van uitzenden, accounting, administratie, belastingadvies en fiscaliteit.

Waar staan wij voor
Factory4work staat voor stabiel en zorgeloos werkgeverschap. Wij onderscheiden ons door kennis en kunde. Daarnaast staan wij bekend om onze korte lijnen en bieden wij een luisterend oor bij problemen.

Wij ‘ontzorgen’ opdrachtgevers in uitvoerende administratieve werkzaamheden op het gebied van flexibele arbeid voor het MKB en overheid.

Waar gaan we voor
Als bedrijf vinden wij het belangrijk dat elke klant bij ons terecht kan met hun problemen bij hun eigen contactpersoon. Hierdoor behouden wij onze korte lijnen, wat wij ook in de toekomst willen blijven behouden.

Door onze medewerkers vakkundig op te leiden kunnen wij onze kennis, passie en betrokkenheid bij ons werk tonen. Ons doel hierbij is tevreden opdrachtgevers en personeel.

Je bent altijd welkom op onze vestiging in Ter Apel.

Ons team