Ik zoek personeel2022-07-04T12:31:04+01:00

Zorgeloos ondernemen
met Factory4work

Uitzenden: zo werkt het

Heldere afspraken vormen de basis van een goede verstandhouding tussen jouw organisatie, Factory4work en de uitzendkracht. Zo weet iedereen waar hij aan toe is.

Er zijn bij uitzending twee formele relaties: enerzijds de uitzendovereenkomst tussen de uitzendkracht en Factory4work en anderzijds de opdrachtbevestiging tussen de opdrachtgever en Factory4work.

Uitzendovereenkomst
Een arbeidsovereenkomst tussen Factory4work en de uitzendkracht. De uitzendkracht verricht werkzaamheden bij een opdrachtgever van Factory4work en staat onder leiding van deze opdrachtgever.

Opdrachtbevestiging
Voordat een uitzendkracht bij jou aan de slag gaat, leggen wij de functie, de naam van de uitzendkracht, de duur van de opdracht, het tarief en eventuele reiskosten vast in de opdrachtbevestiging.

Goed werkgeverschap
Aangezien de uitzendkracht werkzaam is in jouw organisatie, ben jij verantwoordelijk voor instructies en begeleiding op de werkplek. Wij vertrouwen erop dat jij de uitzendkracht net zo goed behandelt als jouw andere medewerkers.

Urendeclaratie
De uitzendkracht vult wekelijks een urenbriefje in in het online portal van Factory4work. Jij als opdrachtgevers accordeert één keer per week het urenbriefje. Na ontvangst betalen wij het loon aan de uitzendkracht en staat de factuur klaar in het online portal.

Uurtarief
Dit is opgebouwd uit loonkosten (basisuurloon, compensatie voor wachtdagen bij ziekte, reserveringen voor feestdagen, vakantiegeld, vakantiedagen en kort verzuim) en het werkgeversaandeel voor de premies sociale verzekeringen. Er kunnen aanvullende afspraken worden gemaakt over bijvoorbeeld reiskosten.

Rekenvoorbeeld
Stel je hebt 5 medewerkers in dienst van 21 jaar of ouder, die 38 uur per week werken tegen een bruto uurloon van €10,67 conform cao horeca.

In eigen dienst komen daar nog de volgende kosten bij, die je zelf nog moet regelen.

  • Premies
  • Werkgeverslasten
  • Reserveringen vakantiedagen en -geld
  • (Verzuim) Verzekeringen en Arbodienst
  • HRM werkzaamheden

Door samen te werken met Factory4work regelen wij alles voor je en bespaar je in dit voorbeeld maar liefst € 5.000,- per jaar!

Factory4work ontzorgt jou, zodat jij als ondernemer kunt doen waar je goed in bent; ondernemen!

De voordelen

Scherpe all-in tarieven: Transparante, scherpe all-in tarieven. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de medewerker.

Geen kosten bij ziekte en vakantie: Alle kosten met betrekking tot verzuim, verzuimbegeleiding en vakantie liggen bij Factory4work. Je betaalt dus niet voor een zieke medewerker of een medewerker die vakantie heeft.

Werving en selectie: Factory4work helpt graag bij de werving en selectie van nieuwe horecamedewerkers.

Flexibiliteit: Factory4work biedt de mogelijkheid tot 4 jaar aan flexibel uitzenden met verschillende arbeidsovereenkomsten. Hierbij
is het mogelijk om de arbeidsovereenkomst tussentijds op te zeggen.

Persoonlijk en regionaal betrokken: Wij maken jouw leven als werkgever een stukje makkelijker. Ons team staat altijd persoonlijk voor jou en je medewerkers klaar om alle vragen omtrent loonbetaling, contracten en CAO te beantwoorden.