Medewerker Schoonmaker vakantie in omgeving Borger

Zakelijke en persoonlijke dienstverlening
Noord-Drenthe
Geplaatst 2 maanden geleden

Schoonmaker vakantiepark

Twee dagen in de week werken voor een mooie bijverdienste? Op zoek naar een baan die goed te combineren is met kinderen, studie en/of ander werk? Dat kan als je start als schoonmaker op een vakantiepark in Ees (Drenthe). Wel belangrijk dat je het leuk vindt om te zorgen voor een écht schone omgeving, want daar staat onze opdrachtgever voor! Dankzij jouw inzet én die van jouw collega’s genieten de gasten van een frisse start van een mooie vakantie. Leuke parttime vacature toch! Wij nodigen je graag uit om ons team te komen versterken!

Dit ga je doen:

Je krijgt geen tweede kans op een eerste indruk. Daarom doet onze opdrachtgever er alles aan om elke gast in ‘onze’ vakantieparken een frisse start van een mooie vakantie te geven. Samen met een team van 25 collega’s zorgen wij met veel enthousiasme en inzet voor de schoonmaakwerkzaamheden op dit vakantiepark. Er wordt gewerkt op de maandag en vrijdag, dit zijn de dagen waarop de gasten komen en vertrekken. Om 10.00 uur start je dag in een opstartbungalow. Je ontvangt daar van je groepsleider de sleutels en nummers van de vakantieverblijven die jij gaat schoonmaken. Je neemt je schoonmaaktas mee, pakt je fiets en rijdt naar de eerste bungalow om deze schoon te maken. Jouw werkzaamheden zijn heel afwisselend: van stofzuigen, dweilen, bedden opmaken en afhalen, schoonmaken van keuken en sanitair, tot het vegen van de terrassen. Tussendoor heb je een half uur pauze en eet je gezellig met je collega’s, een fijn moment om even bij te praten. Daarna spring je weer op de fiets om de laatste bungalows in orde te maken en om 15.00 uur zit je werkdag erop.

Dit vragen we van jou:

Werkervaring? Nee hoor, dat is niet nodig om te starten. (heb je wel schoonmaakervaring, dan is dit mooi meegenomen) Onze opdrachtgever leert jou hoe je een bungalow op een goede en praktische manier moet schoonmaken. Nog voor je eerste werkdag volg je thuis een online cursus. Niks moeilijks aan, je bekijkt de video en beantwoordt de vragen. Leuk want je ontvangt gelijk een certificaat! Op je eerste werkdag krijg je verdere uitleg en begeleiding van je groepsleider op de werkvloer. Je kan natuurlijk ook hulp vragen aan één van je collega’s, we helpen elkaar graag en communiceren op een open en vriendelijke manier.

Jij bent van harte welkom in ons team als:

  • Je met goede zin en energie aan het werk gaat;
  • Je fysiek in goede conditie bent om de genoemde werkzaamheden uit te voeren;
  • Je beschikbaar bent op maandag en/of vrijdag van 10.00 – 15.00 uur en beschikt over eigen vervoer om naar het park te komen.

Nóg leuker, dit bieden wij jou:

  • Een bruto uurloon tussen € 11,27 – € 12,86 (21 jaar en ouder, inschaling afhankelijk van ervaringsjaren);
  • Fijne collega’s en werken in een vakantiesfeer op een mooi vakantiepark;
  • Een betrokken leidinggevende waar je terecht kan voor hulp en vragen;
  • Aandacht voor inwerken en opleidingsmogelijkheden;
  • Na inwerkperiode is uitbreiding van uren mogelijk in overleg.

Enthousiast? Zet nu je eerste stap naar je nieuwe baan!

Vul direct je gegevens in en solliciteer direct. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan tijdens kantooruren gerust contact op met Stephan Velema (accountmanager), bel/app naar 06-11691610 of stuur een e-mail naar stephan.velema@factory4work.nl

Vacature kenmerken

CategoriePartime

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.