e-UUR nu ook als app beschikbaar!

geplaatst op 03-02-2016

Het online urensysteem ‘e-UUR’ is nu ook beschikbaar als app. Download de app nu op uw mobiele telefoon, zoek op ‘e-UUR van Akyla’ in uw App store of Google Play store.

Misschien weet u al dat wij sinds januari met e-UUR werken, of misschien werkt u er zelf ook al wel mee als klant. Dit is een online uitgebreid software systeem voor urenregistratie.

Normaal gesproken levert u de uren waarschijnlijk per e-mail aan maar met e-UUR kunt u heel eenvoudig de uren online doorgeven via de e-UUR link, of nu dus, via de app op uw mobiele telefoon. In de e-UUR-app kan ook het personeel zelf online hun urenbriefjes invullen, maar ook urenbriefjes, loonstroken en overige documenten bekijken.

Ook is de app van e-UUR voorzien van een start-stop-functie met gps, waarmee uw personeel aan kan geven hoe laat zijn werkzaamheden voor een specifieke dag starten en eindigen. Daarnaast kunnen in de app onkosten en reserveringen worden geschreven. Hierbij kan uw personeel  uiteraard ook bijlages uploaden – denk bijvoorbeeld aan een foto van een bonnetje of treinkaartje – die als foto gemaakt of uit het fotoalbum gehaald kunnen worden. In de app wordt ook het reserveringssaldo van uw personeel getoond en heeft uw personeel altijd een overzicht van al zijn gedeclareerde onkosten en geschreven reserveringen.

 

 

2018-12-27T14:56:36+00:00februari 3rd, 2016|